Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overval supermarkt in Amsterdam-West

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Op zondagavond 14 maart 2021 rond 19:45 uur is een medewerker van een supermarkt aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-West met steekwapens overvallen door twee jonge mannen. Er zijn geen gewonden gevallen. De recherche doet onderzoek in deze zaak en is op zoek naar getuigen.

overval supermarkt

Tijdens de overval bedreigen de overvallers niet alleen een personeelslid maar ook een klant van de winkel met steekwapens. Onder bedreiging van deze steekwapens nemen de verdachten geld weg uit de kassalade. Na de overval rennen de verdachten weg in onbekende richting.  Beide verdachten droegen ten tijde van de overval zwarte kleding.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar deze overval. Daarom komt het onderzoeksteam graag in contact met getuigen die de overvallers hebben gezien of meer weten over deze overval. Ook ontvangt het team graag beeldmateriaal, bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s. Heeft u informatie die ons kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Beeldmateriaal kan rechtstreeks geüpload worden in onderstaand tipformulier.