Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

UPDATE: Twee aanhoudingen in onderzoek naar doodgeschoten man Nico Broekhuysenweg

Gepubliceerd op:

Amsterdam - De recherche gaat ervan uit dat de overleden man die afgelopen vrijdag 12 maart 2021 op de Nico Broekhuysenweg werd aangetroffen, door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. De recherche doet uitgebreid onderzoek en is daarbij enerzijds op zoek naar getuigen, maar wil ook meer weten over het leven van het 22-jarige slachtoffer dat woonde in Assendelft. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Lauranio Bronne.

Nico Broekhuyserweg

Update 30 maart


De politie hield op dinsdag 30 maart in Amsterdam een 28-jarige Amsterdammer aan. In Assendelft werd een 20-jarige man uit Zaanstad aangehouden. Zij zitten in alle beperkingen. 

Nico Broekhuyserweg

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven moet zijn gebracht. Voor zover nu bekend is hij voor het laatst in Assendelft gezien aan het begin van de nacht. Het slachtoffer zou luisteren naar de bijnaam ‘Lau’.

Rechercheonderzoek

De recherche is ten behoeve van het onderzoek bezig met het in kaart brengen van het leven van het slachtoffer. Mensen die meer informatie hebben over de 22-jarige man uit Assendelft die vermoedelijk luisterde naar de bijnaam ‘Lau’, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie, al dan niet anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Dat geldt nadrukkelijk ook voor mensen die in de nacht van donderdag 11 op vrijdagnacht 12 maart iets verdachts hebben gezien of gehoord nabij de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam Nieuw-West, nabij de Tuinen van West.

U kunt uw informatie delen met de recherche via 0900-8844, via onderstaand tipformulier of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, of via het formulier op de website van Meld Misdaad Anoniem.

BVH: 2021052259