Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Tip leidt tot aanhouding voor dealen drugs

Gepubliceerd op:

Tilburg - De politie hield vrijdag 19 maart op de Stokhasseltlaan een 35-jarige man uit Tilburg aan op verdenking van het dealen in verdovende middelen. Eerder die week ontving de politie een melding waarbij men vermoedde dat er vanuit een auto gedeald zou worden. Hierop startte de politie een onderzoek.

Agenten kijken bij auto naar binnen

De desbetreffende auto die in de tip genoemd werd, werd hierop door de politie in de gaten gehouden. Toen agenten vrijdagmiddag rond 16.00 uur op een parkeerplaats aan de Perosistraat een zogenoemde ‘overdracht’ zagen, werd de vermoedelijke koper gecontroleerd. Hij bleek zojuist cocaïne te hebben gekocht. De harddrugs werden in beslag genomen. Niet veel later werd het voertuig van de vermoedelijke dealer aan de kant gezet en gecontroleerd. Hij bleek in het bezit te zijn van meerdere zakjes met cocaïne en crack. De 35-jarige bestuurder werd aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. De drugs en de auto zijn in beslag genomen.

Waar meld ik drugsoverlast?

Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Als u dit liever anoniem doet, dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem (M.). Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen. En kunt u op een laagdrempelige manier helpen uw eigen wijk veiliger te maken. Melden via M. kan via het gratis telefoonnummer 0800-7000 of online.