Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Anonieme informatie leidt tot arrestatie en wapenvondsten Zwijndrecht

Laatst gewijzigd op:

Zwijndrecht - Melden via Meld Misdaad Anoniem werkt. Een 43-jarige man uit Zwijndrecht is op 19 maart in Zwijndrecht aangehouden op verdenking van drugshandel. Zijn arrestatie was het rechtstreeks gevolg van een melding bij Meld misdaad Anoniem (MMA) én van vervolgonderzoek van de politie.

huisbezoek

*foto is stockfoto

In januari kwam de anonieme informatie via MMA bij de politie binnen, waarbij bleek dat er bij een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan wel heel vaak verschillende mensen kort op bezoek kwamen en dat daar vermoedelijk sprake was drugshandel. De politie besloot tot een vervolgonderzoek. Daar kwam voldoende informatie uit naar voren om op 19 maart in een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan binnen te stappen. De verdachte werd ingerekend en een doorzoeking van de woning volgde. Er werd onder meer soft- en harddrugs aangetroffen, maar ook twee stroomstootwapens, twee alarmpistolen, contant geld en een paar kilo aan zwaar illegaal vuurwerk.

Meld Misdaad Anoniem is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Uw anonimiteit staat hierbij altijd centraal. U meldt bij over bijvoorbeeld moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Bel 0800-7000 of geef uw informatie anoniem door op de site.