Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woningoverval in Tiel, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Tiel - Gisteravond rond 19.45 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Goudenregenstraat in Tiel. Twee verdachten wisten te ontkomen, de politie is op zoek naar getuigen.

Gisteravond werd er bij een huis aan de Goudenregenstraat aangebeld, toen de bewoner de deur open deed stormden twee mannen de woning binnen. Onder bedreiging van een wapen werd er direct geld geëist. Toen dit niet snel genoeg ging werd de bewoner door beide overvallers mishandeld. De verdachten zijn er vervolgens vandoor gegaan met een geldbedrag. Aangezien de politie een signalement had van de daders, is de omgeving grondig afgezocht. Helaas werden de twee verdachten niet aangetroffen.

Signalement

De politie is op zoek naar twee jonge mannen met een getinte uiterlijk. Beide hadden een opvallend smal postuur. De eerste verdachte was rond de 1,77 cm, en de andere was rond de 1,65 cm. Beide verdachten waren geheel in het zwart gekleed.

Getuigen gezocht

Het onderzoek naar de twee verdachten is nog in volle gang. Graag komt de politie in contact met bewoners die over informatie beschikken of getuige zijn geweest van het binnendringen in de woning. U kunt bellen met 0900-8844 of via M:0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier onder aan deze pagina.
 

2021129793 SP