Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Bedreiging bij internetverkoop

Gepubliceerd op:

Hilversum - Een 21-jarige man uit Hilversum werd bij een verkoopafspraak bedreigd met geweld. De man die dit deed ging er zonder buit vandoor. 

Logo op uniformjassen

Op 3 maart had het slachtoffer rond 15.55 uur een afspraak om zijn telefoon te verkopen. Toen de koper langs kwam bij het huis aan de Janseniushof in Hilversum, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar vlak voor de overdracht probeerde de koper de telefoon van het slachtoffer te stelen. Daarbij viel hij het slachtoffer aan en bedreigde hem met geweld. Vervolgens nam deze man de benen. Hij vluchtte in de richting van de Kloosterlaan.

Getuigen en beelden gezocht

De politie zoekt getuigen die 3 maart mogelijk iets hebben gezien in de buurt van de Janseniushof of de Kloosterlaan, rond 16.00 uur. Ook mensen die in de omgeving wonen en camera’s aan hun huis hebben kunnen waardevolle informatie hebben vastgelegd.

Tips doorgeven

U kunt uw tips en beelden delen via onderstaand tipformulier of bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u de tips doorgeven via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000. In dat geval wordt alleen informatie die niet naar u herleidbaar is doorgegeven aan de politie.