Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Ernstige aanrijding in Tholen

Laatst gewijzigd op:

Tholen - Op de Slabbecoornweg in Tholen, op de kruising met de Deltaweg, vond vrijdagochtend rond 08.30 uur een ernstige aanrijding plaats tussen een vuilniswagen en een fietsster op een elektrische fiets.

De vuilniswagen sloeg af en kwam in aanrijding met de vrouw op de fiets (68 jaar, Tholen). Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar uiteindelijk is de vrouw met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is nog niets bekend, zij is nog niet in staat om een verklaring af te leggen.

Verkeersspecialisten van politie Zeeland-West-Brabant doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Door agenten zijn getuigen van het ongeval gehoord en ook de chauffeur van de vuilniswagen heeft een verklaring afgelegd. De man moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol was. De vuilniswagen had een dashcam aan boord, de beelden hiervan worden afgestaan aan de politie ten behoeve van het onderzoek.

De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s van de situatie ter plaatse gemaakt, die worden meegenomen in het onderzoek.

 

 

Update 6 maart 2021 15.41 uur

Helaas bereikte ons het bericht dat de 68-jarige fietsster uit Tholen als gevolg van de aanrijding vrijdagavond is komen te overlijden.