Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewonden bij vechtpartij

Gepubliceerd op:

Tilburg - Afgelopen nacht heeft omstreeks 01.00 uur een flinke vechtpartij plaats gevonden in een flat aan de Professor Verbernelaan die vermoedelijk buiten werd voortgezet. Een 18-jarige Tilburger raakte daarbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie arresteerde twee mogelijk betrokkenen, een 20-jarige Tilburger voor wapenbezit en een 20-jarige man uit Goirle voor rijden onder invloed.

Politieagent op de rug

Zondag 7 maart 2021 werd omstreeks 01.00 uur door omwonenden gemeld dat er mogelijk een overval gaande was bij een appartementencomplex aan de Professor Verbernelaan. Ter plaatse bleek het echter te gaan om een vechtpartij. Mogelijk ontstaan omdat  twee mannen die daar logeerden, volgens  andere bewoners  daar vernielingen hadden gepleegd, onder meer aan een WC en een glazen tussendeur.

Betrokkenen

De dienders zagen op de Statenlaan een gewonde 18-jarige Tilburger lopen die  behoorlijk onder het bloed  zat. Hij vertelde dat hij met een hockeystick geslagen was. Hij ging met de ambulance naar het ziekenhuis. Hij mist enkele tanden en heeft mogelijk een gebroken kaak.   Agenten troffen daarna op de Vijverlaan een 20-jarige Tilburger aan die zich in de struiken had verschanst. Hij droeg een trui met capuchon waarop verse bloedspetters zaten. In zijn broekzak werd een boksbeugel aangetroffen. Hij werd daarop aangehouden ter zake wapenbezit.  Een 21-jarige Tilburger raakte onwel door de vechtpartij. Hij had klappen op zijn hoofd gekregen. Een 20-jarige Tilburger liep een scheurtje in zijn oor op. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis.  Een 20-jarige man uit Goirle die er ook bij was geweest, werd door de politie  aangehouden op de verdenking van rijden onder invloed.  De precieze toedracht  van het incident is voor de politie nog niet duidelijk, er is nog door niemand aangifte gedaan.