Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld

Gepubliceerd op:

Krommenie - De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld die maandagmiddag heeft plaatsgevonden bij station Assendelft/Krommenie. Een 22-jarige man uit Wormer raakte hierbij gewond aan zijn gezicht.

Het slachtoffer zat rond 14.30 uur in zijn auto op de parkeerplaats van station Assendelft/Krommenie te wachten op de persoon waar hij een afspraak mee had. Na enkele minuten werd hij aangesproken door een groep jongeren. Het slachtoffer werd uitgescholden en belaagd door de groep jongeren. Ook werd hij beroofd van enkele persoonlijke bezittingen waarna zijn belagers op de vlucht sloegen via het station. Het slachtoffer kon de politie vertellen dat het ging om een gemêleerde groep van acht jonge jongens. Allen droegen een blauw papieren mondkap.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over dit incident. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van station Assendelft/Krommenie? Mocht u op een andere manier weten wie bij deze diefstal met geweld betrokken zijn, of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021047823

2021047823