Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte overval supermarkt aangehouden

Gepubliceerd op:

Goes - Donderdagmiddag 13 mei 2021 werd een overval gepleegd op een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes. Er werd een Burgernetbericht verstuurd aan deelnemers met het verzoek om uit te kijken naar een man die de overval had gepleegd. Het signalement werd genoemd in het bericht.

Na de overval startte een zoekactie naar de dader. Meerdere politiemensen zochten in de buurt naar de overvaller die op de fiets gevlucht was. Er zijn getuigen gehoord door de politie en uiteindelijk was er donderdagavond een doorbraak in de zaak.

Tijdens het onderzoek werd duidelijk waar de mogelijke overvaller zou verblijven. Door een hulpofficier van justitie is een machtiging gemaakt waarmee de politie de woning van de verdachte mocht betreden en dat is vrijdagochtend vroeg gebeurd.

In een woning in het centrum van Goes is een 24-jarige man aangehouden omdat hij verdacht wordt van het plegen van de overval op de supermarkt. Politieagenten hebben een doorzoeking gedaan in zijn woning en troffen daar attributen aan die waarschijnlijk bij de overval gebruikt zijn, ook vonden zij een geldbedrag dat mogelijk afkomstig is van de supermarkt.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij is ingesloten en wordt gehoord door rechercheurs.