Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee mannen aangehouden voor dodelijk steekincident Rijswijkseweg

Gepubliceerd op:

Den Haag - De politie heeft op woensdag 19 mei in het onderzoek naar het dodelijk steekincident op de Rijswijkseweg twee mannen aangehouden. De twee mannen uit Delft van 20 en 21 jaar zijn ingesloten aan een politiebureau waar ze later zullen worden gehoord.

Aanhouding stockfoto

Bij het dodelijk steekincident op donderdagavond 6 mei kwam een 17- jarige man om het leven. Een Team Grootschalige Opsporing doet nog steeds onderzoek naar dit dodelijke steekincident. Het onderzoek is op dit moment in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Aanhoudingen
Op dezelfde avond van het dodelijke steekincident werden drie personen aangehouden. Een 21- jarige man uit Delft en een 20- jarige man uit Den Haag zitten nog steeds vast en staan vandaag voor de raadkamer. De 17-jarige vrouw uit Den Haag is inmiddels heengezonden en is geen verdachte meer in het onderzoek. Alle verdachten zitten in beperkingen. Dat betekent dat zij alleen met hun advocaat contact mogen hebben. De vandaag aangehouden verdachten worden op donderdag 20 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Getuigen
Het onderzoeksteam komt nog graag in contact met mensen die op donderdagavond 6 mei rond 20.20 uur op de Rijswijkseweg bijzonderheden zijn opgevallen. Ook alle andere informatie in deze zaak is welkom. Heeft u informatie? Bel dan met 0800-6070. Anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie kan ook worden gedeeld via het onderstaande tipformulier.