Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Pakketbezorger overvallen, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Woerden - Drie mannen overvielen dinsdag 25 mei een 20-jarige pakketbezorger op de Touwslagersweg in Woerden. De politie start een onderzoek naar de drie daders en is daarbij op zoek naar getuigen.

Busje opsporing

#foto betreft een stockfoto

Omstreeks 19.10 uur stopte de man op de Touwslagersweg om wat werkzaamheden te verrichten. Vrijwel direct opende een voor hem onbekende man zijn autoportier en bedreigde hem daarbij met een wapen. Terwijl deze man hem met het wapen onder dwang hield, zag en hoorde de bezorger dat de schuifdeur van zijn bestelauto werd opengemaakt en dat nog twee mannen de bestelauto ingingen. Vervolgens namen zij een flink aantal pakketjes mee. Het slachtoffer meldde zich vervolgens aan een politiebureau en vertelde daar wat hem was overkomen.  

Hierna stapten zij gedrieën in een groene Opel Astra en reden zij weg in de richting van de Hollandlaan.

Van de drie verdachten is het volgende signalement beschikbaar:

De man die de chauffeur bedreigde heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en is  circa 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte broek met op het linkerbovenbeen een zwart Nike-logo en een zwarte North face jas met een logo op de borst en capuchon. 

Van de twee andere verdachten die de bestelauto openden is het volgende bekend:  Blanke man met blond haar, circa 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte jas. zwarte broek en zwarte pet.  De andere verdachte heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en een lengte van circa1.80 mtr. Hij droeg een grijze jas met een grijze capuchon.