Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie onderzoekt overlijden man

Laatst gewijzigd op:

Capelle aan den IJssel - De politie startte een groot onderzoek nadat vrijdagavond rond 17.00 uur, in een woning aan de Kringdans, het lichaam van een dode 55-jarige Capellenaar werd aangetroffen. De politie is dringend op zoek naar meer informatie. De omstandigheden waaronder het lichaam werd aangetroffen, was voor de politie een reden om een groot onderzoek te starten.

Kringdans NOB, afzetlint en tent forensische opsporing

Foto: Nieuws Op Beeld

UPDATE: Uit onderzoek van het afgelopen weekend blijkt dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. We komen graag in contact met mensen die meer weten over de dagen/uren voorafgaand aan het overlijden van het slachtoffer. Het slachtoffer is donderdagavond voor het laatst gezien. Ook roepen wij op om camerabeelden en/of dashcam beelden met ons te delen als u die heeft. Ook als u denkt dat uw informatie niet waardevol is, horen wij het heel graag.

Rond 17.00 uur meldde een buurtbewoner dat zij het slachtoffer in zijn woning zag liggen. Hulpdiensten gingen direct naar de woning, helaas bleek de man te zijn overleden. De omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, was voor agenten direct een reden om de woning af te zetten. De Forensische Opsporing deed een uitgebreid sporenonderzoek, dat bijna heel het weekend duurde. Het is nog steeds onduidelijk wat er in de woning is gebeurd en waarom.

Heeft u informatie?
U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.