Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie aanhoudingen na schietincident

Gepubliceerd op:

Den Helder - Zondagochtend heeft de politie drie verdachten aangehouden na een schietincident in de Kamperfoeliestraat. De twee mannen uit Den Helder van 29 en 33 jaar en een 29-jarige man zonder bekend woonadres zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Politielogo op zijkant politieauto

Rond 04:30 uur kwamen bij de politie verschillende meldingen binnen van knallen die waren gehoord in de omgeving van de Kamperfoeliestraat. Meerdere eenheden gingen direct naar de locatie en maakten een zoekslag in de buurt. Hierbij vonden ze op straat een vuurwapen. In een tuin iets verderop troffen agenten een man die zich had verstopt. Deze werd hierop aangehouden. Ook werden in de omgeving nog twee mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het incident. Zij zijn alle drie vervoerd naar het cellencomplex en zitten nog vast. Er werden geen gewonden aangetroffen.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar dit schietincident. Voor het onderzoek zijn zij op zoek naar getuigen. Heeft u rond 04:30 uur iets verdachts gezien in de buurt van Kamperfoeliestraat? Heeft u een camera in de omgeving en mogelijk beeldmateriaal van betrokkenen? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Ook is de recherche op zoek naar buurtbewoners met schade die gerelateerd is aan het schietincident. Woont u in de buurt en heeft u sinds vanochtend schade van een mogelijke inslag? Bel dan s.v.p. ook met 0900-8844.

2021109323