Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: Vermoedelijke bestuurder aangehouden na doorrijden dodelijk ongeval

Gepubliceerd op:

Zaltbommel - De politie heeft in de middag van 31 mei de vermoedelijke bestuurder aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man uit Oss.

Politie-embleem

De politie onderzoekt een dodelijk ongeval waarna de bestuurder van een bestelauto is doorgereden. Het gebeurde zondagmiddag 30 mei rond half 1 ter hoogte van de Ketelsteeg.

Het slachtoffer, een 52-jarige man uit Zaltbommel, was daar aan het hardlopen toen de aanrijding plaatsvond. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken.

Tips van buurtbewoners

Na het ongeval is de politie direct begonnen met een onderzoek en werd er onder meer Burgernet ingezet waar een aantal bruikbare reacties op kwamen. Ook heeft de politie Bommelerwaard een getuigenoproep geplaatst op Facebook. Een alerte buurtbewoner had het bericht gezien en sloeg aan op de bestelauto. Dankzij deze tip is de bestelauto gevonden en meegenomen voor forensisch onderzoek.

Naar de bestuurder zijn we nog op zoek. Hebt u informatie of was u getuige en hebt u zich nog niet gemeld? Neem dan alsnog contact op via 0900-8844.

2021242865 JS