Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van schietincident

Gepubliceerd op:

Helmond - De politie zoekt mogelijke getuigen van een schietincident op dinsdagavond op de kruising van de Prof. Rommelaan en de Dr. Klompélaan.

Rond 21.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat daar een schietincident had plaats gevonden. Een man zou daar op de kruising een aantal keer hebben geschoten op een auto met daarin twee broers. De dader is vervolgens in zijn auto gestapt en er vandoor gegaan. Uiteraard is er ter plaatse onderzoek verricht en er zijn diverse getuigen gehoord.

Tips

Er is nog veel onduidelijk over de aanleiding voor dit schietincident. We doen daarom uitgebreid onderzoek. Daarbij zijn we ook op zoek naar mogelijke camerabeelden. Woont u in de omgeving van het incident en beschikt u mogelijk over goede beelden, neem dan contact met ons op. Uiteraard is andere informatie die ons kan helpen ook welkom. Tippen kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Ook kunt u gebruik maken van bijgevoegd tipformulier om informatie te delen of beelden te uploaden.