Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Wie reed er door na ernstig ongeval in Raamsdonksveer ?

Laatst gewijzigd op:

Raamsdonksveer, Tilburg, Waspik - Wie is de bromfietser die dinsdag 19 oktober jl. doorreed na een ernstig ongeval op de Maasdijk in Raamsdonksveer? Tijdens een inhaalmanoeuvre kwam hij in aanrijding met een fietsster die ten val kwam en zwaar gewond raakte. In de uitzending van Bureau Brabant van maandag 15 november aanstaande roepen we de veroorzaker van de aanrijding op om zich te melden. Ook gaan we op zoek naar fietsendieven, auto-inbrekers en bankpasfraudeurs.

Maasdijk Raamsdonksveer

Doorrijder in Raamsdonksveer
Een 55-jarige vrouw uit Hank werd dinsdagochtend 19 oktober jl. op de Maasdijk in Raamsdonksveer op haar fiets aangereden door een bromfietser die daarna doorreed. We zijn op zoek naar getuigen van het ongeval en roepen de veroorzaker op zich te melden. Het ongeval vond plaats op het fietspad. De bromfietser was kennelijk bezig met het inhalen van een brommer. Het slachtoffer kwam vermoedelijk ook naar links om een fiets in te halen. Hierbij is ze aangetikt door de bromfiets en ten val gekomen. Ze liep hoofdletsel op en werd met de ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. Ze is inmiddels weer thuis maar het herstel gaat nog lang duren.


 

Inbraak in bestelbus in Tilburg
Drie mannen breken op dinsdag 7 september jl. een zwarte bestelbus open die geparkeerd staat aan het Abdij van Rijnsburgplein in Tilburg. De daders staan op beeld. Ze hebben het voorzien op de gereedschappen die in de bus liggen. Alles gaat mee. Onder meer een cirkelzaag, een schuurmachine en een boormachine. Ook al is het nacht, toch staan de mannen op sommige momenten vrij goed in beeld


Bankpasfraudeurs lichten stel uit Waspik op
Een ouder stel uit Waspik is donderdag 8 juli 2021 het slachtoffer geworden van geraffineerde criminelen die zich uitgaven als medewerkers van de Rabobank. Rond 14.00 uur werd gebeld op de vaste telefoon. De vrouw nam op en kreeg een vrouw aan de lijn die vertelde dat ze van de Rabobank was en dat de bankpassen gehackt waren. In goed vertrouwen gaf het slachtoffer haar pincode. De zogenaamde bankmedewerkster vertelde ook nog dat de passen verouderd waren en daarom opgehaald zouden worden. Om 14.45 uur stond inderdaad bij hen een man voor de deur die vertelde dat hij van de bank was. Hij nam niet alleen de bankpassen maar ook de iPad te om te controleren op virussen. Deze man heeft een getint uiterlijk. Hij droeg een zwarte broek aan met een witte blazer. Enkele uren later werd ontdekt dat de criminelen enkele duizenden euro’s hadden overgeboekt van de spaarrekening naar de lopende rekening. Vervolgens hadden zij dat geld bij pinautomaten in Waspik en Waalwijk opgenomen.

Diefstal elektrische fietsen in Veldhoven, Kaatsheuvel,Moergestel en Tilburg 
Er worden steeds meer elektrische fietsen gestolen. In de uitzending hebben we beelden van vijf van dergelijke diefstallen. Het gaat om fietsdiefstallen in Veldhoven (2), Kaatsheuvel, Moergestel en Tilburg.

 

Uitzendingen
Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.