Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen beroving echtpaar

Laatst gewijzigd op:

Utrecht - Twee nog onbekende mannen overvielen woensdagavond 10 november een 68-jarige man en een 58-jarige vrouw. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen van deze gewelddadige beroving.

Foto opsporing

Beide slachtoffers liepen die avond omstreeks 18:20 uur vanaf hun oliebollenkraam aan de Amsterdamsestraatweg naar het Van Beuningenplein naar hun geparkeerde auto. Daar werden ze opgewacht door twee mannen die hen met veel geweld trachtten te beroven.

Signalement verdachten
Dankzij snel handelen van beide slachtoffers werd er geen buit gemaakt. Beide mannen renden de Mariendaalstraat in, in de richting van het Oppenheimplein. Van beide verdachten ontbreekt tot op heden elk spoor. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Ter plaatse werden al enkele getuigen gesproken en er wordt geïnventariseerd of er camerabeelden in de omgeving zijn waarop de mogelijke verdachten te zien zijn. Van beide mannen is een beperkt signalement bekend:

- getinte huidskleur
- circa 20 jaar oud
- smal postuur en smal gezicht
- beide verdachten droegen een capuchontrui waarvan er één zwart en één rood van kleur
- mondkapje

Tips? Bel de politie!
De politie zoekt getuigen van deze gewelddadige beroving. Heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Heeft u de twee mannen kort voor de beroving of kort erna zien lopen in of nabij de omgeving van het Van Beuningenplein. Bel dan direct met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier.