Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhouding na mishandeling bejaarde man en vrouw

Gepubliceerd op:

Nieuw-Vennep - De politie heeft in het onderzoek naar de mishandeling van een bejaarde man en vrouw op de Westerdreef, een 37-jarige man uit Hoofddorp aangehouden. De Hoofddorper werd dinsdagavond 9 november in zijn woning aangehouden.

Zaterdag 6 november rond 13.45 uur wilde een bejaarde vrouw hulp verlenen aan een man die vermoedelijk ten val was geraakt op de Westerdreef met de fiets. De man had bloed op zijn neus. Hij bleek echter zeer agressief, vermoedelijk onder invloed, en sloeg de bejaarde vrouw hard in haar gezicht en mishandelde haar. De partner van de vrouw die te hulp schoot, kreeg vervolgens ook met de agressie van deze onbekende man te maken en liep hierbij ook verwondingen op. De vrouw en de man werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen.

Aanhouding
Op 10 november is de verdachte met een dagvaarding heengezonden. Dat betekent dat hij zich op een later moment zal moeten verantwoorden voor de rechtbank. De recherche zet het onderzoek voort.

Lees hier de eerdere berichtgeving.

2021231688