Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Terneuzenaar aangehouden na MMA-meldingen

Gepubliceerd op:

Terneuzen - Naar aanleiding van verschillende meldingen met betrekking tot drugsoverlast bij Meld Misdaad Anoniem hebben agenten donderdag een instap gedaan in een woning aan de Hendrikstraat in Terneuzen.

Met een zogenoemde ‘machtiging tot binnentreden’ konden de agenten de woning betreden als de bewoner hiervoor geen toestemming gaf. De bewoner deed de deur zelf open en liet de agenten binnen. Direct zagen zij een hoeveelheid gedroogde hennep liggen. Die is in beslag genomen. Tijdens de huiszoeking die volgde vonden de politiemensen in totaal bijna twee kilo hennep (takken, resten en toppen), gebruikershoeveelheden MDMA en hasj en zes stuks munitie.

De bewoner van het pand is aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord door rechercheurs.

Meld Misdaad Anoniem
Doordat er meerdere meldingen waren gedaan bij Meld Misdaad Anoniem, kon de politie een onderzoek starten naar de (mogelijk) strafbare feiten die in de woning gaande waren. U kunt vermoedens van criminele activiteiten uiteraard altijd melden bij de politie, maar als u gegarandeerd anoniem informatie wilt delen dan kunt u dat ook doen bij Meld Misdaad Anoniem. U hoeft dan uw gegevens niet door te geven. De melding komt wel bij de politie terecht. Bij voldoende relevante  informatie zal de politie een onderzoek starten. Dat is in deze zaak ook gebeurd. U kunt uw informatie delen via de telefoon (0800-7000) of via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl).