Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man vermomd als pakketbezorger overvalt vrouw

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Een man met een jas van PostNL heeft samen met een andere man een vrouw in een woning aan de 3e Carnissestraat in Rotterdam-Zuid overvallen. Dit gebeurde vrijdagavond net na elf uur ’s avonds. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen en mensen die beelden hebben.

stockfoto

De bewoonster was net thuis en had een berichtje gekregen van PostNL dat ze een pakketje had gemist. Kort daarna werd op de deur geklopt en zag de vrouw een man met een jas van PostNL staan. Ze opende de deur. Die werd gelijk verder open geduwd door de man en een tweede man stapte achter de eerste aan mee naar binnen. De vrouw probeerde de mannen nog de deur uit te werken, waardoor een worsteling ontstond.  De vrouw raakte hierbij lichtgewond. De mannen namen haar haar horloge af en gingen er weer vandoor.

Signalement
De eerste man droeg een PostNL jas, een pet, een spijkerbroek, donkere handschoenen en een donkere mondkap. De tweede man droeg een donkere jas, donkere broek en donkere mondkap. Beide mannen worden geschat tussen de 20 en 23 jaar oud.

Informatie?
De politie heeft sporen veilig gesteld en doet nu onderzoek naar beschikbare camerabeelden en getuigen. Heeft u beschikking over relevante camerabeelden of iets gezien of gehoord dat verband zou kunnen houden met deze overval, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u uw informatie anoniem delen, bel dan 0800-7000.