Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woning beschoten in Hilversum, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Hilversum - UPDATE! De recherche is nog steeds op zoek naar getuigen en camerabeelden van het schietincident aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum. In nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november 2021 is de woning rond 02:00 uur geschoten op de woning.

Getuigen gezocht

In de nacht van het schietincident is een klein model voertuig gezien, zwart van kleur.  De politie is op zoek naar meer camerabeelden van dit voertuig in de wijdere omgeving dan de Jan van der Heijdenstraat. Mogelijk is  het voertuig via de Ohmstraat naar de Jan van der Heijdenstraat gereden. Vervolgens in de richting van de Minckelerstraat en de Oosterengweg is gereden. 

Camerabeelden
Mocht u in deze omgeving wonen en nog camerabeelden hebben van 25 november 2021, omstreeks 01.00 uur waarop een zwart voertuig te zien is, neem dan contact op met de politie. Neem ook contact op wanneer u iets gezien of gehoord heeft of weet wat er gebeurd is bij het huis aan de Jan van der Heijdenstraat? Of wilt u andere relevante informatie delen die bij kan dragen aan het politieonderzoek? Dan komen we graag met u in contact. Bel 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Woning beschoten

In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november 2021 is een woning aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum onder vuur genomen. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar dit schietincident en komt graag in contact met mensen die meer hebben gezien of gehoord.

Rond 02.00 uur `s nachts kwam de melding binnen dat er tot meerdere keren toe op de woning aan de Jan van der Heijdenstraat werd geschoten. De politie nam meteen poolshoogte en trof daarbij verschillende kogelgaten aan. Gelukkig raakte niemand gewond. Diezelfde nacht begon de politie met het onderzoek naar wat er was gebeurd en door wie. Vandaag gaat het buurtonderzoek verder en gaan agenten op zoek naar beschikbare camerabeelden. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden.