Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Poging overval tabakszaak

Gepubliceerd op:

Zaandijk - Vrijdagmiddag om 12.30 uur kwam een man een tabakszaak binnenlopen aan de Goeman Borgesiusstraat. Nadat hij een bestelling had geplaatst stond hij opeens achter de balie en vroeg meerdere malen indringend om geld, terwijl hij een mes in zijn handen had. De medewerkster van de winkel zag kans de overvalknop in te drukken waarop de man het hazenpad koos.

De politie heeft in de ruime omgeving een onderzoek ingesteld maar de verdachte werd niet meer aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, haar wordt slachtofferhulp aangeboden.

De verdachte voldoet aan het volgende signalement: Man, ongeveer 25 jaar oud, donkere huidskleur, gekleed in een zwarte jas en broek, een zwarte muts. Hij had een donkergroene sjaal of kol om, en een opvallende ring aan zijn ringvinger aan de linkerhand. De man had een groene tas bij zich.

Weet u wie de man is of bent u getuige geweest van deze poging tot overval? Bel dan 0900-8844. Ook als u beelden uit de omgeving heeft van iemand met dit signalement zijn we geïnteresseerd. Deze kunt u uploaden via dit formulier

 

2021246247

 

Bel met de politie

0900-8844