Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Duo gearresteerd voor woningoverval

Gepubliceerd op:

Hulst - Vlissingen - In de wijken Westerzicht en Bossenburgh zijn zaterdagavond 27 november twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een woningoverval een week eerder aan de Steensedijk in Hulst.

De bewoner werd zaterdagavond 20 november door twee mannen overvallen. Hij werd hierbij mishandeld. De politie startte een onderzoek. Zo werden een sporenonderzoek ingesteld en diverse mensen verhoord. Tijdens het onderzoek kreeg de politie ook enkele tips. Deze informatie leidde naar dit tweetal, namelijk een 21-jarige man en een 33-jarige man, beiden uit Vlissingen.

Agenten zagen de 21-jarige man rond 23.05 uur op het Batenburg. Rond 23.30 uur werd aan het Westerzicht de andere Vlissinger aangetroffen. Beide mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal zit nog vast en wordt zondag verhoord. Op het Sterkenburgplein werd een auto in beslag genomen, die vermoedelijk bij de overval is gebruikt. Dit voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld en wordt verder onderzocht.