Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie personen overleden na ongeval op A325

Gepubliceerd op:

Elst - Op zondag 28 november rond 16:45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A325. Drie mensen hebben dit ongeval helaas niet overleefd. Er is een bestuurder aangehouden en de politie doet onderzoek.

Detailopname surveillancewagen

Toen de politie ter plaatse kwam, waren er al een aantal omstanders te hulp geschoten. Voor een 76-jarige man en een 75-jarige vrouw uit Duiven mocht hulp niet meer baten. Een derde slachtoffer, een minderjarig meisje uit Nijmegen, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Helaas is zij daar later overleden. Een minderjarig jongetje uit Nijmegen is ook gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar is buiten levensgevaar.

Na het ongeval is een 26-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Na zijn verhoor is hij heengezonden in afwachting van het onderzoek. Hij raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Er waren nog vier andere voertuigen betrokken bij het ongeval. De inzittenden daarvan bleven ongedeerd.

Er zijn veel vragen over hoe het ongeval kon gebeuren. We hebben verschillende getuigen gehoord en de Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Dat onderzoek is voorlopig nog niet afgerond.

Getuige geweest of wilt u praten over het ongeval?

Het kan zijn dat u iets gezien heeft van het ongeval. Of misschien reed u langs en beschikt u over dashcambeelden? Meld u dan bij de politie via 0900-8844. Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van Slachtofferhulp.

2021557040 JS

Bel met de politie

0900-8844