Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen overval

Gepubliceerd op:

Mijdrecht - De politie zoekt getuigen van een overval die zaterdagavond 27 november om 18.45 uur plaatsvond. Drie mannen overvielen aan de Hoofdweg in Mijdrecht twee 27-jarige slachtoffers. De politie is een onderzoek gestart.

Foto van aanhouding

#foto betreft een stockfoto

Die avond, omstreeks 18.45 uur werden de twee slachtoffers bij hun bedrijf aan de Hoofdweg overvallen en bedreigd met een vuurwapen. De overvallers maakten met de latere slachtoffers een zakelijk afspraak. Toen het drietal enige tijd bij de slachtoffers binnen waren, pakte een van de drie mannen een vuurwapen en bedreigde daarbij een van de aanwezigen. Het slachtoffer moest geld en enkele persoonlijke goederen afstaan. De overvallers gingen na de overval vandoor in een klein model wit bestelbusje. Het is niet bekend welke richting zij op zijn gegaan.

Signalement verdachten
Dader 1: Betreft een man met een donkere huidskleur, ongeveer 1.70-1.75 cm lang. Hij is circa 30-35 jaar oud. Hij had heel lang zwart, dun haar. Op beide handen had de man op zijn vingers een tatoeage.

Dader 2: Betreft een man met een vermoedelijk een Arabisch uiterlijk. Deze man heeft een verzorgde korte baard en droeg een zwart colbert met een witte blouse. Hij is circa 25 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang.

Dader 3: Eveneens een man met donkere huidskleur. Hij was klein van postuur, lengte 1.65 meter tot 1.70 meter lang. Deze man had een kaal hoofd en droeg een blauw chirurgisch mondkapje. Hij was circa 18 jaar oud.

Getuigen gezocht
Bij de overval raakte niemand gewond. De impact op de twee slachtoffers is echter groot. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen. De drie overvallers zijn geruime tijd bij de twee slachtoffers in het pand geweest. Heeft u voorafgaande aan de overval iets gezien? Of heeft u na de overval die mannen zien wegrijden? Bel dan direct met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.