Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Recherche zoekt getuigen van overval in Diemen

Gepubliceerd op:

Diemen - Op zaterdagavond 27 november 2021 heeft er een overval plaatsgevonden op een fastfoodrestaurant aan de Burgemeester de Kievietstraat in Diemen.

Detailopname surveillancewagen

Een man, gewapend met een mes, kwam rond 23.00 uur de zaak binnenlopen en liep direct richting de kassa. Een aanwezige medewerker was op dat moment bezig met het bereiden van bestellingen. De overvaller besteedde verder geen aandacht aan de medewerker, pakte snel de kassalade en ging er vervolgens te voet vandoor. Van hem is het volgende signalement bekend:

 

  • Man
  • Ongeveer 1.75 meter lang
  • Zwarte jas en zwarte joggingsbroek

Omdat de man gezichtsbedekking droeg en niet heeft gesproken, zijn er op dit moment geen verdere details over de overvaller bekend. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die de verdachte mogelijk voor of na de overval hebben gezien of wellicht hebben vastgelegd op bewakingscamera’s. Indien er ergens in de omgeving een kassalade is aangetroffen, dan hoort de recherche dat ook heel graag. Informatie kan worden doorgegeven aan de Districtsrecherche van Amsterdam-Oost via 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via M op 0800-7000 of online via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/