Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Ramkraak

Gepubliceerd op:

Bilthoven - In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 november vond een ramkraak plaats bij een winkel aan de Kwinkelier. De verdachten werden niet meer aangetroffen.

Afzetlint

Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding van de inbraak en ging direct met meerdere eenheden ter plaatse. De gevel van de winkel bleek te zijn vernield en de schade was aanzienlijk. Een auto en/of verdachten werden niet meer aangetroffen. Ook het onderzoek in de directe omgeving leidde niet tot het vinden van de verdachte(n). Het is nog niet duidelijk of en hoeveel buit er is gemaakt. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een onderzoek in.

Oproep Getuigen
Mocht u getuige zijn geweest van de inbraak en/of informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem informatie kwijt dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Camerabeelden
Ook is de politie geïnteresseerd in eventuele camerabeelden. Mocht u daarover beschikken, dan zou de politie deze graag ontvangen. Dat kan via onderstaand formulier en upload.