Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewapende overval op supermarkt Jan van Galenstraat

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Op dinsdagavond 2 november 2021 overvallen twee mannen een supermarkt aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam West. Hierbij wordt een winkelmedewerker bedreigd met een vuurwapen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 19.30 uur komen twee mannen de zaak binnen. Er zijn dan verschillende mensen in de winkel aanwezig. Onder dreiging van een vuurwapen neemt het tweetal geld en goederen weg. Er raakt niemand gewond, maar de aanwezige klanten en medewerkers zijn wel zeer ontdaan door de overval.

De twee mannen, beide geheel in het zwart gekleed, vluchten op een donkerkleurige motorscooter in de richting van de A10. Meerdere politie-eenheden zijn vrijwel direct ter plaatse en gaan op zoek naar de verdachten. De overvallers worden echter niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht
De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien voorafgaand of na de overval? Heeft u beeldmateriaal, bijvoorbeeld dashcambeelden van uw geparkeerde auto? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. 
BVH: 2021225746