Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhoudingen na uitzending Team West

Laatst gewijzigd op:

Den Haag - In Team West werd meerdere malen aandacht gevraagd voor het feit dat er een steen door de ruit van een auto werd gegooid vanaf een brug op de Lozerlaan. Agenten hebben dankzij tips van de kijkers drie minderjarigen tussen de 14 en 16 jaar oud uit Den haag aangehouden. Het rechercheonderzoek loopt nog en de politie is bezig de exacte rol van de verdachten te achterhalen.

Nieuwe uniform politie

Een 40-jarige Haagse reed woensdagmiddag 7 juli omstreeks 14.45 uur met haar auto over de Lozerlaan in de richting van Kijkduin. Op het moment dat zij onder de ijzeren fiets- en voetgangersbrug door reed, gelegen tussen de Escamplaan en Loosduinse Hoofdstraat, vloog er met een enorme klap een stoeptegel door haar voorruit. De stoeptegel miste de vrouw op een haar na. Zij is nagekeken door ambulancepersoneel maar is met de schrik vrijgekomen. Het voertuig waar de vrouw in zat raakte zwaar beschadigd.

Team West
Het regionale opsporingsprogramma Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur op TV West uitgezonden en daarna elk uur herhaald. Ook op woensdag wordt Team West nog herhaald.