Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dodelijk steekincident; recherche zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Den Haag - Bij een steekincident in een woning aan de Weteringkade is op maandag 29 november rond middernacht een 26-jarige man uit Den Haag overleden aan zijn verwondingen. Een 48-jarige man uit Den Haag is in de woning aangehouden.

De politie kreeg rond 23.40 uur de melding van het steekincident waarbij er twee gewonden zouden zijn. In de woning werden twee slachtoffers aangetroffen. De 26-jarige man werd gereanimeerd, maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De andere gewonde man, de 48-jarige Hagenaar, is aangehouden en voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De forensische opsporing heeft de hele nacht onderzoek gedaan in de woning.

Omdat de politie uitgaat van een misdrijf is voor het onderzoek een Team Grootschalige Opsporing, onder leiding van een officier van justitie samengesteld. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en de recherche verzoekt getuigen die informatie hebben, wat van belang kan zijn voor dit onderzoek, contact op te nemen met het team via de opsporingstiplijn 0800 – 6070. Een tip doorgeven kan ook anoniem via 0800-7000 of maak gebruik van onderstaande mogelijkheden.