Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Alkmaar

Laatst gewijzigd op:

Alkmaar - De politie zoekt getuigen van een mishandeling aan het Heukelspad in Alkmaar. Een meisje uit Alkmaar fietste zaterdagnacht op 6 november omstreeks 01.30 uur achter de school ‘Jan Arentsz’.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, voorkant, motorkap, close-up, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Uit het niets reed er een auto over het fietspad door het park Rekerhout achter haar aan. Nadat zij het tunneltje passeerde, werd zij aangereden door deze auto. Het 16-jarige slachtoffer werd door de bestuurder stevig aan haar armen vastgepakt en kreeg een klap op haar hoofd.

Op het moment dat het meisje begint te gillen, laat de man los. Het slachtoffer weet weg te komen en rent snel weg en laat haar fiets achter.

De politie zoekt getuigen en/of mensen die iets opvallends gezien hebben in de nacht van 6 november in de buurt van het Heukelspad. De verdachte reed in een lichtkleurige auto, een klein model. De jonge man was in het zwart gekleed en droeg een zwart petje met een capuchon.

Heeft u informatie die de politie kan helpen? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

2021231178