Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Opsporing Verzocht: steekincident Delft

Gepubliceerd op:

Nederland - Op 4 oktober rond 20.30 uur komt de melding dat er bij een woning aan de Burgwal in Delft een gewond persoon ligt. Toegesnelde agenten vinden een man met ernstige steekwonden en beginnen direct te reanimeren. Later verleent een Mobiel Medisch Team nog eerste hulp, maar het mag niet baten. Het zwaargewonde slachtoffer, een 58-jarige man uit Delft, overlijdt ter plaatse.

Belpanel Opsporing Verzocht

Agenten zoeken in de omgeving nog naar verdachte personen, maar verdachten worden niet gevonden. Later wordt een Team Grootschalige Opsporing gestart om de toedracht naar het overlijden van het slachtoffer te onderzoeken. In de uitzending van dinsdag 12 oktober vraagt de politie om informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen. Op 5 oktober meldde een 30-jarige man uit Foxhol zich bij een politiebureau. Agenten hielden de man aan en zijn betrokkenheid bij de dood van het 58-jarig slachtoffer wordt nader onderzocht.

In de uitzending komen verder de volgende onderwerpen (onder voorbehoud) aan de orde:

Ook is er een terugkoppeling van de resultaten van de uitzending van 5 oktober 2021.

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 12 oktober 2021, rond 21.20 uur op NPO1. Woensdag rond 13.20 uur wordt de uitzending herhaald op NPO1.