Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

UPDATE: Twee minderjarigen aangehouden voor betrokkenheid bij ernstige mishandeling 42-jarige vrouw aan Helper Kerkstraat in Groningen

Laatst gewijzigd op:

Groningen - De politie heeft zondagavond twee minderjarigen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ernstige mishandeling van een 42-jarige vrouw uit Groningen. Het gaat om een jongen en een meisje. Het incident vond zaterdagavond rond 21.00 uur plaats in de Helper Kerkstraat in de stad Groningen.

Politieagent met portofoon

De vrouw sprak zaterdagavond twee personen aan nadat er, niet voor de eerste keer, fietsen werden omgegooid in deze straat. Het slachtoffer werd hierna ernstig mishandeld. De vrouw was aanspreekbaar en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de verdachten en roept de hulp in van getuigen. Het gaat om twee vermoedelijk minderjarigen. Zij droegen hoodies op het moment van de mishandeling. De vrouw zag nog kans een van de twee personen in het gezicht te krabben. Kent u iemand die ineens een kras in het gezicht heeft? Of weet u wie eerder fietsen heeft omgegooid in deze straat? De politie heeft al een buurtonderzoek uitgevoerd en enkele getuigen gesproken, maar heeft u de politie nog niet gesproken en heeft u wellicht aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.

De politie is daarnaast op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Helper Kerkstraat. Heeft u in deze omgeving bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam? Neemt u ook dan contact met ons op. Dit kan 0900-8844, het tipformulier onder aan deze pagina of anoniem via meld misdaad anoniem op 0800-7000.