Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie houdt 15-jarige joyrider aan in Dordrecht

Gepubliceerd op:

Dordrecht - Een 15-jarige jongen uit Dordrecht veroorzaakte gisteravond een hoop gevaar toen hij met zeer hoge snelheid, zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs door Dordrecht reed met zijn auto. De politie onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

Arrestant wordt naar politiebus gebracht

Stopteken 

De jongen reed met drie minderjarige bijrijders in zijn auto met zeer hoge snelheid door Dordrecht. Hij negeerde een stopteken van de politie, waarna een achtervolging werd ingezet. Op de Adelaarstraat ramde hij een dienstvoertuig met daarin een politieagent. Uiteindelijk kon hij op de Baden-Powellaan worden klemgereden en aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. De jongen zit vast en wordt onder meer verdacht van poging doodslag, veroorzaken van gevaar op de weg en joyriding.   

Onderzoeksteam

Het onderzoeksteam dat met deze zaak bezig is, komt graag in contact met getuigen. Met name mensen die meer kunnen vertellen over het rijgedrag van de verdachte en de route die hij heeft gereden is voor het onderzoeksteam relevante informatie. Hij reed in een zwarte citroen C4 en de route is onder meer gegaan via de Adelaarstraat en de Baden-Powellaan.

 

Bel met de politie

0900-8844