Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie op zoek naar doorrijder ernstig ongeval in Raamsdonksveer

Gepubliceerd op:

Raamsdonksveer - De politie van het team Dongemond is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsdag 19 oktober jl. omstreeks 08.15 uur plaats vond op de Maasdijk. Een 55-jarige vrouw uit Hank werd op haar fiets aangereden door een bromfietser, die daarna doorreed.

Het ongeval vond plaats op het fietspad. De bromfietser was kennelijk bezig met het inhalen van een brommer. Het slachtoffer kwam vermoedelijk ook naar links om een fiets in te halen. Hierbij is ze aangetikt door de bromfiets en ten val gekomen. Ze liep hoofdletsel op en is met de ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. Haar toestand is zorgelijk. De politie is direct met uitgebreid onderzoek gestart. Zo zijn al twee getuigen gehoord. Dit heeft echter nog niet geleid tot het bekend worden van de identiteit van de doorrijder.

Oproep
De politie roept de bromfietser op om zich te melden. Getuigen die informatie hebben over de toedracht van het ongeval of over de veroorzaker worden opgeroepen om zich te melden bij de politie van het team Dongemond via 0900-8844 onder vermelding van zaaksnummer 2021280437