Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Duizenden euro’s en kilo’s hennep en hasj in bedrijfspand

Laatst gewijzigd op:

Diemen - De politie heeft op donderdag 21 oktober meer dan 8000 euro aan contant geld aangetroffen in een bedrijfspand aan de Stammerdijk in Diemen. Ook werd bijna 17 kilo aan hennep en hasj inbeslaggenomen. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Bedrijfspand Diemen instap

Rond 7.00 uur heeft de politie een bedrijfspand doorzocht naar aanleiding van een tip. Op het moment van de doorzoeking waren twee 39-jarige mannen, afkomstig uit Hoorn en Delft, aanwezig. Zij zijn aangehouden op grond van overtreding van de Opiumwet. Direct na de vondst is het pand op last van burgemeester Boog gesloten.

Melden loont

Gemeenten, politie en andere organisaties werken samen in de strijd tegen ondermijning. Maar u als buurtbewoner of ondernemer bent misschien nog wel de belangrijkste schakel. Heeft u vermoedens van misstanden? Ziet, hoort of ruikt u onraad in uw buurt? Neem het serieus en doe melding bij de politie. Bel 112 als elke seconde telt en 0900-8844 bij geen spoed, wél politie. Melden kan ook anoniem via het meldpunt Meld Misdaad Anoniem. Bel dan 0800 -7000.