Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van poging woningoverval

Laatst gewijzigd op:

Volendam - Op zaterdagavond heeft een poging woningoverval plaatsgevonden aan de Gravelandstraat. Twee mannen probeerden de woning binnen de dringen. De hoogbejaarde bewoner wist de overvallers buiten de deur te houden. Hij raakte bij de worsteling gewond aan zijn hoofd. De politie heeft na een zoekslag in de omgeving de verdachten niet meer aangetroffen.

Getuigen Gezocht

Rond 21.30 uur kreeg de politie de melding binnen. Toen agenten arriveerden waren de verdachten vertrokken. Het slachtoffer was om 21.20 uur net thuis toen er niet veel later werd aangebeld. Toen de man de deur opendeed stormden twee mannen naar binnen. Het slachtoffer wist de overvallers weerstand te bieden. Niet veel later vertrokken de overvallers zonder buit. De man liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de poging woningoverval en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord tussen 21.15 en 21.30 uur in de omgeving van de Gravelandstraat? Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021206565

2021206565