Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van beroving

Gepubliceerd op:

Assendelft - De politie onderzoekt een straatroof die maandagavond rond 19:30 uur plaatsvond aan de Kaaikhof waarbij twee jongens door drie personen van hun telefoon werden beroofd. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien, een camera in de omgeving en mogelijk beeldmateriaal of andere info? Neem contact op via 0900-8844 of gebruik het onderstaande tipformulier.

Verdachte aangehouden na steekincident

Maandag kwamen drie jongens van 13 jaar met hun fiets aan bij het winkelcentrum aan de Kaaikhof en werden daar aangesproken door drie jongemannen. Na een kort gesprek gingen de jongens een boodschap doen. Toen zij weer naar buiten liepen en hun fiets pakten, kwamen de jongemannen weer naar hen toe. Ditmaal werden zij bedreigd en werd van twee slachtoffers de telefoon afgepakt. Daarna gingen de drie verdachten ervandoor in de richting van het Kruidvat. Nadat de politie werd gebeld, is er door verschillende eenheden in de omgeving gezocht maar de verdachten zijn niet meer aangetroffen. Bij de beroving raakte niemand gewond.

De drie verdachten droegen allen donkere kleding met capuchon en waren mogelijk tussen 16 en 18 jaar oud. Twee van hen waren licht getint en rond de 1.80m. De derde verdachte had een lichte huidskleur, was wat kleiner en droeg een zwart mondkapje.

Als u denkt deze personen die avond in de omgeving te hebben gezien of weet wie dit mogelijk zijn, neem dan a.u.b. contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer. Ook als u een camera in de buurt hebt en deze verdachten op beeld hebt dan vragen wij om het beeldmateriaal te uploaden via het tipformulier.

2021207815