Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Steekincident in Surhuisterveen: politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Surhuisterveen - In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een steekincident plaats aan De Kolk in Surhuisterveen. Hierbij raakte één persoon gewond. De politie heeft een verdachte aangehouden en doet verder onderzoek.

Getuigen gezocht

Omstreeks 00.30 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een steekincident. Het slachtoffer is een 52-jarige man uit Drachten. Hij is voor de behandeling aan zijn verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Verdachte aangehouden

Kort na het steekincident is de verdachte aangehouden in Surhuisterveen. Het gaat om een 21-jarige man uit Surhuisterveen. Hij zit nog vast en zal worden gehoord. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe het steekincident heeft kunnen gebeuren en wat er aan vooraf ging.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezien wat er zich aan De Kolk heeft afgespeeld. Hebt u informatie over dit steekincident of hebt u camerabeelden die voor het onderzoek van belang kunnen zijn? Deel deze informatie of deze camerabeelden met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beelden uploaden kan via het formulier onderaan deze pagina.