Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van mishandeling

Laatst gewijzigd op:

Hoofddorp - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling afgelopen dinsdagavond rond half 10 aan de Skagerrak. Een 49-jarige Hoofddorper werd hier door een groep personen meerdere keren geslagen en geschopt nadat hij hen had aangesproken op hun gedrag.

Rond 21:30 uur liep de man met zijn hond door de buurt toen hij een groep van ongeveer tien jongeren zag die rotzooi aan het trappen waren op het terrein van een kinderdagverblijf. Hij sprak ze hierop aan en na een woordenwisseling vertrok hij richting zijn woning. Kort daarna keerde de man terug om de groep nogmaals aan te spreken. Op dat moment werd hij door een jongeman bedreigd. Toen het slachtoffer wegliep, werd hij van achteren aangevallen. Hij kwam op de grond terecht en werd geslagen en geschopt. Daarna vertrok de groep in de richting van het winkelcentrum. Het slachtoffer raakte bij de mishandeling lichtgewond.

De politie doet onderzoek naar de mishandeling en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Het ging om een groep met jongemannen en vrouwen, waarschijnlijk in de leeftijd van 16 – 20 jaar oud. Heeft u de mishandeling aan de Skagerrak rond 21:30 uur gezien? Heeft u mogelijke betrokkenen in de buurt gezien vóór of na mishandeling? Heeft u een camera in de omgeving en eventueel beeldmateriaal van betrokkenen? Of heeft u andere info over deze zaak? Neem contact op via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Tips en beelden kunt u ook met ons delen via het tipformulier.

 

2021182072