Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie houdt man aan na aantreffen stoffelijk overschot in auto

Gepubliceerd op:

Almelo - Op woensdag 15 september kreeg de politie een melding dat er een lichaam van een overleden persoon zou liggen in een auto aan de Zilvermeeuw bij het ziekenhuis.

In de auto werd het stoffelijk overschot van een 56-jarige vrouw uit Almelo aangetroffen.  De politie heeft direct een onderzoek ingesteld op de parkeerplaats waar de auto stond. Uit onderzoek is gisteren vast komen te staan dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie hield gisteren een 43-jarige man uit Almelo aan in deze zaak. 

De politie verrichtte op woensdag ook onderzoek in een woning aan de Zonnebloemstraat. Mogelijk is deze woning gelinkt aan het incident. Gisteren werden in de media een aantal zaken gemeld rondom de mogelijke toedracht van dit incident. De politie kent deze informatie ook en neemt deze informatie mee in het onderzoek. We kunnen op dit moment geen mededelingen doen over de inhoud van deze informatie en of deze op waarheid berust.

De politie heeft al veel getuigen gesproken en is nu vooral op zoek naar eventuele camerabeelden. Beschikt u over (camera)beelden en/of andere informatie die het onderzoek van de politie kan helpen? Vul dan het onderstaande tipformulier in. 
 
(2021433013/hk)