Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar kogelgaten woning Joke Smitlaan: politie zoekt getuigen en camerabeelden

Gepubliceerd op:

Vianen - De politie is een onderzoek gestart nadat er op vrijdag 17 september, rond 03:30 uur, een woning aan de Joke Smitlaan is beschoten. De recherche komt graag in contact met getuigen en met mensen met relevante camerabeelden.

Knallen
In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 september kreeg de politie meerdere meldingen binnen over harde knallen bij een huis in Vianen. De politie is toen meteen poolshoogte gaan nemen en trof in een woning op de Joke Smitlaan kogelgaten aan. Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij dit incident.

Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden. De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is en door wie. Omdat buurtbewoners mogelijk relevante informatie hebben, is er ook meteen een buurtonderzoek gestart.

Help mee met politieonderzoek
Heeft u gezien wat er is gebeurd bij het huis aan de Joke Smitlaan? Of heeft u informatie die bij kan dragen aan het politieonderzoek? Of heeft u camerabeelden waarop mogelijk de dader(s) te zien is? Dan komen we graag met u in contact. Vul onderstaand formulier in of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem). Alvast bedankt!