Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vanavond in Team West: mogelijke fietsendief

Laatst gewijzigd op:

Den Haag - Rijswijk - Den Haag – Rijswijk - Vanavond in Team West besteden we onder andere aandacht aan zeven fietsen die zijn gevonden bij een huiszoeking. De kans is groot dat deze van diefstal afkomstig zijn. We tonen camerabeelden van een verdachte die pint met een gestolen pinpas en van verdachten van een woningoverval in Den Haag.

Aangetroffen fietsen | Den Haag                                          
Begin september dit jaar wordt bij een huiszoeking in Den Haag bij een verdachte zeven fietsen aangetroffen. Deze fietsen zijn vermoedelijk van diefstal afkomstig. In de uitzending worden camerabeelden van deze fietsen getoond.

Beroving | Rijswijk                                                                                        
Op woensdag 18 augustus rond 22.35 uur rijdt een mevrouw op haar felblauwe scooter op de Delftweg in Rijswijk. Vanuit tegenovergestelde richting passeert haar een scooter met daarop twee mannen. De twee mannen dwingen het slachtoffer op de Broekmolenweg in Rijswijk tot stoppen. Zij bedreigen het slachtoffer en zij moet haar haar scooter, een Nipponia E-legance, haar portemonnee en mobiele telefoon afgeven. Binnen anderhalf uur na de beroving wordt bij drie winkels in Den Haag afgerekend met de gestolen pinpas uit de weggenomen portemonnee. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de vrouw die met de gestolen pinpas pint.

Woningoverval Lamarckstraat | Den Haag                                                 
Op dinsdag 6 juli rond 20.15 uur wordt bij een woning aan de Lamarckstraat in Den Haag aangebeld. Toen de bewoner de deur open deed, stond er een man in schilderskleding die de bewoner vroeg naar 'Lorenzo'. Ineens drongen twee andere mannen de woning binnen en drukken de bewoner tegen de grond. De bewoner hoort dat de indringers Bulgaars met elkaar spraken. Het slachtoffer denkt dat de mannen zich realiseren dat ze mogelijk op een verkeerd adres zijn, want de mannen vluchten plotseling weg. De mannen rennen weg in de richting van de Lionnetstraat. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de mannen.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag 15 september wordt Team West nog een aantal keer herhaald.