Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Brandstichtingen in één straat bij Bureau Brabant

Laatst gewijzigd op:

Schijndel, Oss, Boxmeer - Hebben twee brandstichtingen in Schijndel iets met elkaar te maken? Die vraag stellen we aanstaande maandag in Bureau Brabant. We tonen beelden van vermoedelijk daders.

Bureau Brabant

Twee brandstichtingen in dezelfde straat
Schijndel - We hebben aandacht voor twee brandstichtingen in Schijndel, op nagenoeg hetzelfde adres aan de Wort. Toeval of niet? De eerste was in november 2020 en in augustus van dit jaar was het voor de tweede keer prijs. We hebben beelden van de eerste brand waarop de dader te zien is als hij recht op zijn doel af gaat. Hij spuit een brandbaar goedje op een auto, steekt het in brand en gaat er van door. Bij de tweede brand gaat het bijna heel erg mis. Omdat de dader zelf waarschijnlijk brandwonden op loopt, maar ook omdat het maar weinig scheelt of de brand slaat over naar het huis waar twee kleine kindjes liggen te slapen. Wie heeft dit op zijn geweten? Heeft u een vermoeden? Laat het ons weten.

Diefstallen van elektrische fietsen
Oss/Boxmeer – In de uitzending beelden van fietsendieven die er met twee kostbare elektrische fietsen vandoor zijn gegaan. Op 18 april werd vanuit de Verdistraat in Oss een fiets gestolen en op 23 februari vanuit de Steenstraat in Boxmeer. Wie herkent de daders?

Bureau Brabant wordt elke maandag uitgezonden bij Omroep Brabant en begint om 18.15 uur. Daarna wordt de uitzending tot dinsdagmiddag elk uur herhaald.