Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen aanrijding gezocht

Gepubliceerd op:

Zoetermeer - In verband met het onderzoek naar een aanrijding op de rotonde van de Amerikaweg en de Buytenparklaan op donderdag 23 september, is Team Verkeer op zoek naar mensen die getuige waren. Bij de aanrijding raakte een scooterrijder ernstig gewond, de identiteit van de bestuurder van de personenauto is onbekend.

Collega VOA aan het werk

Omstreeks 13.40 uur kwamen op de rotonde een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing. De scooterrijder, een 21-jarige Hagenaar, raakte hierbij ernstig gewond en werd later naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto heeft met de auto de rotonde verlaten zonder zich om te slachtoffer te bekommeren of zijn identiteit achter te laten.

In verband met het onderzoek naar het ongeval en de identiteit van de bestuurder, is Team Verkeer op zoek naar getuigen.
Heeft u de aanrijding gezien en kunt u meer vertellen over de betrokken personenauto?
Heeft u na donderdagmiddag 23 september 13.40u een personenauto met een kapotte ruit aan de linkerkant rond zien rijden in de directe omgeving van de Amerikaweg, of elders in Zoetermeer?
Heeft u ergens in de omgeving van de Amerikaweg en de Buytenparklaan een personenauto zien staan met een kapotte ruit aan de linkerzijde?
Of heeft u wellicht (dashcam) beelden waarop het mogelijk betrokken voertuig te zien is?

De afdeling opsporing van Team Verkeer komt graag met u in contact via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.