Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update 2: Aanhouding na incidenten park Deventer

Laatst gewijzigd op:

Deventer - De politie heeft vanavond (maandag 27 september) een 17-jarige jongen uit Deventer aangehouden in verband met de incidenten afgelopen zaterdag in Deventer. Zaterdagochtend werden twee vrouwen lastiggevallen in het park Douwelerkolk. Een vrouw raakte daarbij gewond. Naar aanleiding van de berichtgeving over deze incidenten meldde zich later die dag een vrouw die ook zaterdagochtend was lastiggevallen, mogelijk door dezelfde verdachte. Dat gebeurde op de Veenweg/Rielerweg. Vanavond heeft de politie een aanhouding kunnen verrichten. Het onderzoek is in volle gang. Verdere mededelingen worden op dit moment niet gedaan.

Agenten lopen op laan

Update 1: Mogelijk derde slachtoffer meldt zich bij de politie

Er heeft zich inmiddels een vrouw gemeld die vanmorgen mogelijk ook slachtoffer is geworden van dezelfde verdachte.  Deze 18-jarige vrouw fietste omstreeks 7.30 uur op de kruising Veenweg met de Rielerweg toen zij werd lastig gevallen door een onbekende man. Nadat ze de man een duw gaf, fietste hij weg over de Rielerweg in de richting van het ziekenhuis.

Dit slachtoffer omschreef de verdachte als een man met een getint uiterlijk, een stoppelbaardje en zwart haar. Hij droeg een zwarte trui met wit logo. Hij reed op een normale fiets. 

Oorspronkelijk bericht: Twee vrouwen lastig gevallen, politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar incidenten in Deventer waarbij zaterdagochtend twee vrouwen werden lastig gevallen. De incidenten vonden plaats in het park Douwelerkolk. Een van de vrouwen raakte gewond. De 46-jarige vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een 42-jarige vrouw raakte niet gewond.

De politie is direct een grote zoekactie gestart in en rond het park. Daarbij werd onder andere een helikopter ingezet. Ook werd een burgernetactie gestart. Helaas tot op dit moment zonder succes. Er is een signalement van de verdachte. Hopelijk helpt dit om hem te vinden.

Heeft u de verdachte gezien? Bel de politie!

Heeft u de verdachte gezien of weet u wie hij is? Bel dan direct de politie via 112.