Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woning beschoten in Tilburg, getuigen gezocht

Laatst gewijzigd op:

Tilburg - Een woning aan de Jozef van der Grintenstraat is zaterdagavond 25 september rond 21:40 uur beschoten. Op het moment van het schietincident reed een auto met verhoogde snelheid weg. Naar de inzittende(n) is de politie naarstig op zoek. De politie komt ook graag in contact mensen die mogelijk getuige zijn geweest of meer informatie hebben. Woont u in de omgeving van de Jozef van der Grintenstraat en beschikt u over camerabeelden? Ook dan spreekt de politie u graag. U kunt contact opnemen via 0900 8844 of bel anoniem via 0800 7000.

politie

De politie ontving zaterdag 25 september rond 21:45 uur een melding dat er een woning aan de Jozef van der Grintenstraat in Tilburg zou zijn beschoten. Politiemensen ter plaatse stelden direct een onderzoek in en constateerden dat er inderdaad op de woning was geschoten. Bij het incident raakte niemand gewond. In de omgeving is uitgekeken naar de mogelijke dader(s), er vond een buurtonderzoek plaats, er zijn sporen veiliggesteld en er is gesproken met getuigen. Het onderzoek naar het schietincident gaat vandaag, zondag 26 september, verder. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Auto

Op het moment dat het schietincident plaatsvond, reed een auto met verhoogde snelheid weg vanuit de Jozef van der Grintenstraat. De betrokkenheid van dit voertuig wordt momenteel onderzocht en daarom is de politie naarstig op zoek naar de inzittende(n). De politie vraagt de inzittende(n) dan ook zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Getuigen gezocht

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het incident. Was u rond 21:40 uur in de buurt van de Jozef van der Grintenstraat en heeft u iets gezien? Of heeft u mogelijk informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek en heeft nu nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Belt u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Ook komt het onderzoeksteam graag in contact met mensen die in de omgeving van de Jozef van der Grintenstraat wonen en beschikken over camerabeelden. Heeft u bijvoorbeeld een beveiligingscamera of een deurbel met camera? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. 

Zaaknummer : 2021257884

Bel met de politie

0900-8844

Bel met Team Criminele Inlichtingen

088 - 661 77 34