Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van zware mishandeling

Laatst gewijzigd op:

Volendam - Een 20-jarige man uit de gemeente Edam-Volendam is in de nacht van zaterdag op zondag zwaar mishandeld. Dat gebeurde op de Edammerweg. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

xx

Het slachtoffer liep rond 00.45 uur met een aantal vrienden over de Edammerweg toen hij door een groep personen werd aangesproken en vervolgens geschopt en geslagen. Hierbij raakte de jongeman onder andere verwond aan zijn hoofd. Na de mishandeling is de groep er in onbekende richting vandoor gegaan.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar de zware mishandeling en komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de mishandeling. Heeft u iets gezien of gehoord? Mocht u op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken zijn, of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met die politie via telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van onderstaand zaaknummer.

2021185340