Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van poging diefstal met geweld

De politie zoekt getuigen van een gewelddadige poging diefstal bij een woning aan de Eenhoorn op zaterdagavond.

Getuigen Gezocht

Omstreeks 21.30 uur werd het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit, opgeschrikt door een onbekende man in zwarte kleding die in de bijkeuken van zijn woning stond. De jongen was net thuis gekomen en had zich even omgekleed toen hij de inbreker aantrof. Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en de inbreker waarbij het slachtoffer een verwonding opliep in zijn buikstreek. De inbreker ging er vervolgens via de tuin in een onbekende richting vandoor. Het slachtoffer deed snel de deur op slot en alarmeerde de politie.

De politie startte direct een onderzoek. Ondanks een zoekslag van de politie, is de verdachte niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is in de woning door ambulancepersoneel bekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis. Van de verdachte is het volgende signalement bekend.

 Signalement verdachte
- man
- ongeveer 22 jaar oud
- fors postuur
- 1.86 meter lang
- droeg zwarte kleding, schoenen en handschoenen
- droeg een masker dat voor de ene helft zwart was en de andere helft wit

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben omstreeks 21.30 uur in de omgeving van Eenhoorn. Of heeft u andere informatie over deze zaak? De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021185071. Neem dan contact op de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

2021185071